Over TIGWARE producten

TIGWARE Triple diffuser systeem

Alle TIGWARE cups maken gebruik van het Triple diffuser Systeem, dit systeem zorgt voor een nog betere gas “flow” dan de standaard TIG Cups. Het mesh in de diffuser is gemaakt van RVS en word in plaats gehouden door een Titanium bevestigingsclip. Er zitten 3 lagen mesh in het systeem vandaar de naam “Triple Diffuser” De 3 lagen zijn verdeeld door een titanium ring waardoor er minder turbulentie in de flow zit zodat je een constantere gasstroom hebt. 

Elektrode uitsteeklengte mogelijk tot wel 5CM.

 

Diffuser mesh kan vervangen worden met een van de mesh kits in de shop

TIGWare teflon cups

TIGWARE Hun teflon cups zijn speciaal ontworpen zodat deze vrijwel onbreekbaar zijn, waardoor u gemoedsrust hebt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het herhaaldelijk vervangen van uw kapotte aluminiumoxide-(Keramische) of pyrex(Glazen)-producten. Gemaakt van hoge kwaliteit PTFE zodat deze hittebestendig zijn tot 327 °C.

Nog meer voordelen van de teflon cups zijn dat deze geen krassen achterlaten op het product tijdens het lassen wat een extreem voordeel is op geslepen materiaal. Alle TIGWARE Producten maken gebruik van het Triple Diffuser Systeem.

TIGWARE Keramische cups

TIGWARE hun keramische cups zijn sterker en taaier dan originele Aluminiumoxide cups die overal gebruikt worden, deze cups breken niet zomaar als je ze laat vallen omdat deze cups gemaakt zijn van “High density Ceramic” Dat betekend dat de cups gemaakt worden op een hogere druk dan de standaard cups. 

 

Material = HIGH Denbsity Ceramic
High Grade CNC Surface finish

TIGWARE Pyrex cups

TIGWARE Pyrex cups zijn gemaakt van helder borosilicaat (Pyrex) en zijn ontworpen met de lasser in gedachten. Geschikt voor gebruik met gelijkstroom TIGWARE Pyrex cups hebben  TIGWARE’s Triple Diffuser System ingebouwd, waardoor ze radicaal anders zijn dan de concurrentie, wat zorgt voor een soepele gecontroleerde gasstroom en een stabiel smeltbad. TIGWARE Pyrex cups zullen je niet teleurstellen op het werk.

 

Material = Clear Borosilicate (Clear)
High Grade Surface finish

 

Winkelwagen
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll naar boven